Verzekeringsadvies van A tot Z voor jou | Sijmons-Dolata
background-image

Dáárom kiezen klanten voor ons verzekeringsadvies

Eén voordelig verzekeringspakket voor jou

Het regelen van al je verzekeringen is een hoop gedoe. Dat kan gemakkelijker én voordeliger. Sijmons Dolata bekijkt jouw lopende en benodigde verzekeringen en stelt een voordeling pakket voor je samen. Hierin kunnen o.a. je woonhuisverzekering en je doorlopende reisverzekering zitten, maar ook je arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kun je via ons afsluiten.

Eerlijk en integer verzekeringsadvies

Als jouw vertrouwde verzekeringsadviseur is het onze taak om een verzekeringspakket voor je samen te stellen waarmee jij zorgeloos kunt wonen en kunt leven. Dat betekent niet dat we alleen maar voor de goedkoopste verzekeraar gaan, we kijken echt naar de beste dekking voor jou. Dat is advies waar jij écht wat aan hebt.

Je complete woondossier bij één partner

Wij vinden dat een makelaar meer is dan alleen een kantoor dat huizen verkoopt en aankoopt. Wij ontzorgen onze klanten op het hele woontraject. Van aankoop, verkoop en taxaties tot betrokken financiële begeleiding en verzekeringsadvies. Jouw complete woondossier bij één partner. Dát is service.

Jouw financiën beter op orde?

Onze erkende financieel adviseur Charlotte staat zij-aan-zij met jou om je situatie te bekijken. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

adviesgesprek aanvragen

Ondersteuning bij schadeafwikkeling

Ons verzekeringsadvies houdt niet op bij de woon- of autoverzekering. Wij zijn jouw financieel partner van A tot Z en staan voor je klaar bij al je financiele uitdagingen. Heb je onlangs (letsel)schade opgelopen en kun je wel wat juridische hulp gebruiken? Onze adviseur staat je graag bij.

adviesgesprek aanvragen

Hulp bij verzekeringen?

Onze erkende verzekeringsadviseur Anita Schippers kijkt graag met je mee.

    samen succes

    Contact opnemen?