Jouw huis verkocht aan de allerbeste koper | Sijmons-Dolata
background-image

Dáárom laat je je huis verkopen door Sijmons-Dolata

De ogen van de koper

Wij geven altijd eerlijk advies. Als dat betekent dat er eerst onderhoudsklusjes nodig zijn, dan helpen we je de juiste vakmensen in te schakelen. Met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van kopen en verkopen in Harmelen, weten wij precies hoe kopers jouw huis bekijken. Door daar goed op in te spelen, zet je jouw huis slim in de etalage.

De beste voorbereiding

Dat is het halve werk! NVM-makelaar Freek weet heel goed hoe hij jouw huis het beste in de markt zet. En daarover is hij altijd eerlijk en duidelijk. Zien we we een huis met potentie, maar heb je nog steeds die knalgele gevel? Dan sturen we eerst een schilder en daarna de fotograaf.

Tijd en aandacht voor kopers

Kijkers behandelen zoals je zelf ook behandeld wilt worden tijdens een bezichtiging. Tijd, aandacht en alle benodigde informatie krijgen die je behoort te krijgen. Tijdens bezichtigingen lopen wij altijd samen met kopers door jouw huis. Zo kunnen we vragen van kopers meteen beantwoorden en het enthousiasme aanwakkeren. Want enthousiasme tijdens het kijken verhoogt de kans op serieuze interesse.

Jouw huis verkocht in 7 stappen

Een fijne kennismaking

Een huis verkopen is ook goed samenwerken. Goed contact hebben en snel kunnen schakelen als dat nodig is. Vertrouwen. Daarom vinden wij die eerste kennismaking heel belangrijk.

Opname van de woning

Als we jouw huis mogen verkopen bepalen we eerst samen de (bouwkundige) staat van de woning. De koper weet zo direct welke verbouw- en/of onderhoudskosten hij kan verwachten. We adviseren je tevens over kleine onderhoudsklusjes en natuurlijk de vraagprijs.

Start van de verkoop

Als alle informatie is verzameld, kunnen we starten met de verkoop. We werken met een professionele fotograaf, maken een strakke brochure en plaatsen je huis op onze digitale kanalen. Bovendien verspreiden we jouw huis proactief binnen ons netwerk van potentiële kopers en collega-makelaars.

De bezichtigingen

Belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en aandacht in. Uiteraard ook in goed overleg met jou, zodat het past in jouw/jullie agenda. Wel zo prettig nu we wat meer thuiswerken. Na de bezichtigingen nemen we even kort contact met je op om te bespreken hoe het is gegaan.

Het biedproces

Voor en tijdens de bezichtigingen adviseren we jou over de te volgen biedprocedure. Wil je een proces met onderhandelingsruimte of toch maar een inschrijving, omdat de interesse erg groot blijkt te zijn? In dat geval nemen we alle biedingen en voorwaarden nauwkeurig door en selecteren we samen de beste koper.

De koopovereenkomst

Als er een overeenkomst is bereikt tussen verkoper en koper, maken we zo snel mogelijk de koopakte op. Hierin staan alle punten en voorbehouden die zijn overeengekomen bij het sluiten van de deal. Deze nemen we kort door met zowel de koper (eventueel de aankoopmakelaar) als verkoper.

Ondertekenen officiële akte

Eindelijk is het dan zover: de dag van overdracht. Voordat we samen naar de notaris gaan voor de officiële koopakte en de sleuteloverdracht, gaan we samen met de koper naar jouw huis om te checken of deze is opgeleverd conform de afspraken.

Dolgelukkig met de verkoop van je huis

Koper en verkoper hebben tegengestelde belangen. Toch is het altijd het streven van Freek om zowel koper als verkoper gelukkig te maken. De koper door de tijd voor hem te nemen tijdens bezichtigingen en hem eerlijk te adviseren over de plussen en minnen van het huis. Jou als verkoper door samen een koper te vinden die net zo gelukkig wordt in 

jouw huis als dat jij dat bent geweest. Je hebt jarenlang met veel liefde en passie in je huis gewoond. Je hebt er prachtige herinneringen gemaakt. Dan zoek je niet alleen een koper die het meeste geld op tafel legt, je zoekt een koper die net zo trots en gelukkig is op jouw huis als dat jij dat bent. De beste koper in jouw ogen, daar gaat het om. 

Eerst weten wat je huis waard is?

Wij checken het geheel vrijblijvend, zodat jij alvast weet waar je aan toe bent als je kiest voor Sijmons-Dolata.

contact opnemen

Verkoop je huis bij
Sijmons-Dolata

Wij begeleiden je gedurende het hele traject en voorzien je altijd van professioneel advies om jouw huis nóg beter in de verkoop te zetten.

    samen succes

    Contact opnemen?