Méér kans om jouw droomhuis te kopen | Sijmons Dolata
background-image

Dáárom kies je voor Sijmons-Dolata als aankoopmakelaar

Wij hebben een groot netwerk

We zijn niet voor niets al bijna 70 jaar dé makelaar in Harmelen. Wij hebben een groot netwerk kopers en verkopers en weten altijd in een zeer vroeg stadium of er nieuwe huizen in de verkoop komen. Zo is jouw plekje op de lijst met bezichtigingen verzekerd.

Méér kans op jouw droomhuis

Als aankoopmakelaar staat Freek echt zij-aan-zij met jou. Hij zoekt met je mee, gaat mee met bezichtigingen en kan heel goed aanvoelen welke kant het op gaat qua biedingen. Bovendien toetst Charlotte altijd eerst jouw financiële mogelijkheden. Zo weet jij heel nauwkeurig wat je moet én kunt bieden om kans te maken.

Wij geven altijd eerlijk en integer advies

Het gaat ons niet om eenmalige transacties, we willen dat jij jouw woonwens echt kunt waarmaken. We willen dat je nu gelukkig bent, maar over vijf jaar nog steeds. Daarom voelen we ons zeer betrokken bij jouw zoektocht en geven we altijd eerlijk aan of het verstandig is om het huis te kopen of niet.

Een succesvolle aankoop in 7 stappen

De eerste kennismaking

Met succes een huis kopen betekent goed samenwerken en snel kunnen schakelen. Daarom vinden we het heel belangrijk om eerst eens rustig kennis te maken en de verwachtingen van beide kanten duidelijk te krijgen.

Jouw woonwensen

Als we gaan samenwerken, willen graag eerst je woonwensen goed in kaart brengen. Waar wil je graag wonen? Welke type huis heeft je voorkeur? Een huis met karakter? Nieuwbouw? Zo kan Freek heel gericht voor jou zoeken in de markt en in ons netwerk.

Je financiën

Voordat we serieus op zoek gaan, brengt onze hypotheekadviseur Charlotte eerst je financiële mogelijkheden goed in kaart. Wat is je budget en welke maandelijkse lasten wil je dragen? Door dit vooraf goed in kaart te brengen kun jij misschien wel bieden zonder voorbehoud. Dat maakt indruk!

Samen bezichtigen

We hebben een huis op het oog, tijd om eens te gaan kijken. Als het lukt, gaat Freek het liefst altijd met je mee. Zo kun jij in alle rust rondkijken en je gevoel laten spreken. Dan letten wij op eventuele bouwkundige uitdagingen en zorgen ervoor dat alle kritische vragen worden gesteld.

Het bieden

Na het bezichtigen laten we het huis altijd even een paar dagen bezinken. Mocht het enthousiasme dusdanig groot zijn, dan kijken we samen hoe we een zo overtuigend mogelijk bod kunnen neerleggen. Daarbij kijken we goed naar de wensen van de verkoper en zullen we je altijd van eerlijk advies voorzien.

Koopakte en hypotheek

Als je het verheugende bericht krijgt dat jouw bod het winnende blijkt te zijn, is het natuurlijk tijd voor een klein feestje, maar ook om zo snel mogelijk de koopakte te ondertekenen. Deze nemen we in hoofdlijnen samen door. En omdat we jouw financiën al goed hebben doorgenomen, is het afsluiten van de hypotheek de volgende stap.

De sleuteloverdracht

Eindelijk is het dan zover: de dag van sleuteloverdracht. Voordat je naar de notaris gaat, gaan we samen met de verkoper naar jouw nieuwe huis om te checken of deze is opgeleverd conform de afspraken. Geen bijzonderheden? Dan is het tijd voor champagne!

Weet jij wat je kunt lenen?

Charlotte checkt het gratis en snel, zodat we samen weten wat je mogelijkheden zijn om een nieuw huis aan te kopen.

contact opnemen

Bieden zonder voorbehoud

De markt is oververhit. Veel verkopers laten kopers tegen elkaar opbieden, waardoor de prijzen behoorlijk oplopen. Als wij jouw begeleiden bij de aankoop van je nieuwe huis, doen we er alles aan om het hoofd koel te houden en een weloverwogen keuze te maken die niet alleen nu goed voelt, maar ook over vijf jaar. 

Daarom is het goed in kaart brengen van jouw financiën bij ons altijd de eerste stap. Welke mogelijkheden heb je? Heb je een huis om te verkopen? Zijn er andere financiële middelen? Door jouw slagkracht eerst goed te toetsen en je maandlasten alvast inzichtelijk te maken, kun je bovendien zonder zorgen bieden zonder voorbehoud. Geen voorbehoud betekent snelheid en zekerheid voor de verkoper. Dat is veel waard!

Hulp bij aankoop?

Sijmons-Dolata staat voor je klaar! We zijn snel, accuraat en pragmatisch en weten precies hoe we jouw kansen in een overspannen markt kunnen vergroten.

    samen succes

    Contact opnemen?