Over ons | Sijmons-Dolata
background-image

Maak kennis met ons team

Freek Sijmons

nvm-makelaar / taxateur o.g.

Charlotte Sijmons

erkend financieel adviseur

Anita Schippers

erkend verzekeringsadviseur

Nicolette Schoonheim

allround makelaardij

Ons verhaal

Wij krijgen vaak de vraag waar de naam ‘Dolata’ vandaan komt? Toen Wanda Sijmons-Dolata in 1954 het kantoor van de KvK binnenstapte, vertelde de ambtenaar haar destijds: “U bent de allereerste vrouwelijke makelaar in Utrecht, u verdient het om uw meisjesnaam te behouden.” En zo geschiedde.

Sinds 2004 zijn broer en zus Freek en Charlotte Sijmons, de derde generatie, eigenaar van Sijmons-Dolata. Vanuit ons kantoor in het centrum van Harmelen werken we met een compleet team (makelaar-taxateur, binnendienst medewerkers, hypotheekadviseur en verzekeringsadviseur) om jouw woonwens in vervulling te laten gaan.

Méér dan een makelaar

Wij vinden: bij het kopen of verkopen van een huis heb je meer nodig dan alleen een makelaar. Daarom zijn we niet alleen je partner in het aan- en verkooptraject, we helpen je ook bij het regelen van je financiën en je verzekeringen.

Steengoede service van A tot Z. Zo ontzorgen wij al tientallen jaren tevreden klanten in de omgeving Harmelen.

Snel. Vriendelijk. klantgericht.

Alleen door dichtbij onze kernwaarden te blijven, kunnen wij onze klanten de service bieden die ze van een professionele makelaar verlangen.

189 verkocht
789 woningzoekers
34 te koop
10 binnenkort

Weet jij wat je huis waard is?

Wij checken het gratis en snel, zodat jij precies weet wat je mogelijkheden zijn.

contact opnemen

Onze mensen

Ondanks dat Charlotte is opgegroeid in een echte makelaarsfamilie ligt haar grote passie bij hypotheken. Juist de moeilijke vraagstukken van klanten maken het voor Charlotte een grote uitdaging om de best passende financiering te vinden. Voor starters en doorstromers, maar ook de meer complexe zaken als echtscheidingen, draagplichtovereenkomsten of box 3 financieringen. Met haar ruime kennis en ervaring én de korte lijnen met de Makelaardij, zorgt zij ervoor dat eenieder zich vrij voelt om uitdagende financiële vraagstukken aan haar toe te vertrouwen.
Charlotte Sijmons erkend financieel adviseur

Onze mensen

Apetrots om het familiebedrijf samen met zijn zus Charlotte sinds 2004 te mogen voortzetten. Freek is een vertrouwd gezicht op kantoor en vormt een hecht makelaarsduo met zijn vaste assistente Nicolette. Samen zorgen zij iedere keer opnieuw voor het beste verkoopresultaat voor klanten. Kom je Freek tegen op een bezichtiging? Dan is hij als makelaar net zo enthousiast over de woning als de verkoper zelf. Heb je advies nodig over een aankoop of een taxatie? Ook daarvoor kun je bij Freek terecht.
Freek Sijmons nvm-makelaar / taxateur o.g.

Onze mensen

Dé drijvende kracht binnen ons team voor alle soorten verzekeringen. Van een compleet pakket woonverzekeringen tot het afsluiten van een acute autoverzekering. Maar Anita gaat graag een stapje verder voor haar klanten. In geval van schade is ze jouw rots in de branding om tot een schade-uitkering te komen bij de verzekeraar. Ben je op zoek naar advies? Met ruim 7 jaar ervaring en het continu up-to-date houden van haar vakkennis neemt ze je complexe zaken rondom verzekeringen graag uit handen.
Anita Schippers erkend verzekeringsadviseur

Onze mensen

Bel je met kantoor? Grote kans dat je Nicolette als eerste aan de telefoon krijgt. Doordat Nicolette als vaste kracht achter Freek staat, loopt alles binnen kantoor op rolletjes. Heb je als verkoper vragen over de brochure of de aan te leveren stukken? Als geïnteresseerde een vraag over een bezichtiging of over het verkooptraject? Of als koper een vraag over de koopakte? Nicolette helpt je graag verder. En door haar jarenlange ervaring bij een geldverstrekker, heeft ze zelfs op veel hypotheek vraagstukken een antwoord klaar.
Nicolette Schoonheim allround makelaardij
samen succes

Contact opnemen?