Méér kans om jouw droomhuis te kopen | Sijmons Dolata
background-image

Dáárom kies je voor een taxatierapport van Sijmons-Dolata

Altijd conform de nieuwste NWWI richtlijnen

Wij taxeren geen winkelpanden en bedrijfsonroerend goed, maar zijn 100% gespecialiseerd in het taxeren van woonhuizen en appartementen. Onze taxatierapporten voldoen altijd aan de hoogste eisen en alle nieuwe richtlijnen van het NWWI.

Garantie voor kwaliteit en integriteit

Onze ervaren taxateurs zijn geregistreerd via VastgoedCert en het NRVT. Dat betekent dat onze taxaties garant staan voor kwaliteit en integriteit. Met andere woorden: het prijskaartje dat wij aan jou woning hangen is gevalideerd en waarheidsgetrouw.

Snel geregeld

Waar veel andere makelaars een taxatie verdelen in inspectie en uitwerking, laten wij taxaties altijd door één taxateur uitvoeren. Dat betekent dat wij het rapport direct na een inspectie uitwerken. Zo heb jij je rapport altijd binnen enkele werkdagen binnen.

Liever eerst een vrijblijvende waardebepaling?

Een waardebepaling is gratis en snel, zodat jij weet of het zinvol is om een taxatierapport te laten uitvoeren.

waardebepaling aanvragen

Waar heb jij een taxatie voor nodig?

Er zijn verschillende situaties waarin taxaties vereist zijn. Zo vraagt een geldverstrekker om een taxatierapport bij het aanvragen van een nieuwe hypotheek voor de aankoop van een nieuw huis, maar ook voor het oversluiten van je hypotheek of het financieren van een verbouwing heb je een officiële waardebepaling nodig. Twijfel je of een taxatie echt nodig is? Wij helpen je graag verder!

neem contact op

Sijmons-Dolata staat
voor je klaar!

Een taxatierapport van Sijmons-Dolata is gevalideerd door het NWWI en wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

    samen succes

    Contact opnemen?