Een hypotheek die past bij jouw toekomst | Sijmons-Dolata
background-image

Dáárom kiezen klanten voor ons hypotheekadvies

Eerlijk en integer financieel advies

Als jouw vertrouwde financieel adviseur is het de taak van Charlotte om je met beide benen op de grond te houden. Verliefd op je huis ben je alleen in de eerste maanden. Daarna is het toch iedere maand een flink bedrag dat je moet ophoesten. Daarom zijn we altijd eerlijk en zeggen we het ook als we vinden dat je onverantwoorde financiële risico's neemt. Jouw toekomst, onze zorg.

Een zorgvuldige voorbereiding

Voordat wij jou daadwerkelijk inhoudelijk adviseren over je hypotheek en andere financiële keuzes, volgen we samen een zorgvuldig opstarttraject. Hierin hebben we het uitgebreid over je financiële plaatje en mogelijkheden, bespreken we de concrete gevolgen voor je maandelijkse lasten en nemen we je mee langs de verschillende hypotheekaanbieders.

Een hypotheek op maat voor jou

Wij zijn geen geldverstrekker, we vergelijken verschillende hypotheekaanbieders en stellen de best passende lening voor jou samen. Daarbij denken wij enkel en alleen aan jouw toekomst. Dat doen we voor starters en doorstromers, maar ook voor fiscaal uitdagende situaties zoals samengestelde gezinnen mét bestaande hypotheek die vóór 2013 is afgesloten. Wat je uitdaging ook is, Charlotte zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van je nieuwe huis.

Een hypotheek op maat in 7 stappen

1. De eerste kennismaking

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek laat Charlotte je kennismaken met onze financiële dienstverlening en de rol ervan binnen ons makelaarskantoor. Daarnaast bespreken we je huidige woonsituatie en kijken we samen naar jouw toekomst.

2. Jouw financiële mogelijkheden

Om te weten welk bedrag jij mogelijk zou kunnen lenen van je hypotheekverstrekker, maken we samen jouw financiële plaatje inzichtelijk. Hierbij kijken we o.a. naar het inkomen, eventuele overwaarde op je huidige woning en overige financiële middelen.

3. De beste hypotheekvorm

Vandaag de dag zijn er veel verschillende hypotheekvormen. De meest voorkomende zijn de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek, maar er zijn er meer. Samen bespreken we de voor- en nadelen en kiezen we de beste constructie voor jou.

4. Overige financiële keuzes

Naast de hypotheekvorm zijn er nog een paar andere beslissingen die we samen moeten nemen. Hoe lang wil je de rente vastzetten? Vaak geld: hoe langer je dit vastzet, hoe hoger de rente. En hoe wil je zaken als overlijdensrisico en arbeidsongeschiktheid afdekken?

5. Het hypotheekadvies

Op basis van jouw wensen en alle verzamelde informatie werken we een aantal voorstellen voor je uit waarin het definitieve hypotheekbedrag en de maandelijkse lasten staan beschreven. Als we samen een keuze hebben gemaakt, zullen we de offertes aanvragen bij de geldverstrekkers.

6. Offertes vergelijken

Doordat wij als onafhankelijk hypotheekadviseur opereren, kunnen we verschillende offertes van verschillende geldverstrekkers met elkaar vergelijken. We vergelijken de rentepercentages en voorwaarden en kiezen zo de beste hypotheek voor jou.

7. Afsluiten en service

Als de hypotheekofferte is ondertekend en opgestuurd, nemen we je ook de laatste administratieve handelingen uit handen. En schroom vooral niet om ons tussentijds vragen te stellen of je uitdagingen met ons te delen. Wij blijven graag je financieel adviseur.

Heb je al aan je verzekeringen gedacht?

Je woonhuisverzekering is verplicht, maar onze adviseur Anita Schippers helpt je graag om jouw hele pakket voordeliger te maken.  

Meer lezen

Wij ontzorgen jou op het hele hypotheektraject

Sijmons-Dolata is erkend financieel adviseur en sinds 2003 actief op het gebied van hypotheken. Wij zijn altijd persoonlijk betrokken bij jouw financiële situatie en ontzorgen je op het hele hypotheektraject. Ons hypotheekadvies is veel meer dan alleen het vergelijken van aanbieders. We analyseren altijd eerst grondig jouw financiële mogelijkheden en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, op prijs én voorwaarden.

adviesgesprek aanvragen

Hypotheekadvies nodig?

Charlotte staat voor je klaar! Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

    samen succes

    Contact opnemen?