persbericht: Radix & Veerman ontwikkelt 22 royale senioren-appartementen in Harmelen - Sijmons Dolata
background-image

Radix & Veerman gaat 22 royale senioren-appartementen ontwikkelen in Harmelen op de voormalige locatie van het gemeentehuis in Harmelen. Het plan onder de naam ‘t Raadhuys bevat levensloopbestendige appartementen met een oppervlakte van tussen de ca. 50 en ca. 100m2. Op 17 februari tekenden Arjan Noorthoek, wethouder Wonen van de gemeente Woerden en Erik Veerman van Radix & Veerman de ontwikkelingsovereenkomst op de bouwlocatie.

Voor senioren van deze tijd

Erik Veerman: “We zijn erin geslaagd een plan te maken dat goed past bij senioren van deze tijd. De appartementen zijn royaal van opzet en het complex is geschikt voor allerlei bewoners, waaronder mensen die minder mobiel zijn.”

Biodiversiteit

Een ander speerpunt is bouwen met oog voor de natuur. t Raadhuys komt in een parkachtige tuin. “Het reliëf in de duurzame gevels creëert een verblijfplaats voor insecten en andere dieren. Dit trekt vogels aan. Ook de diversiteit in planten draagt bij aan biodiversiteit. Deze ecologische opzet maakt het plan in onze ogen completer en het feit dat de gemeente ons plan als beste beoordeelde, bevestigt dit. Ik ben er trots op dat ons plan is gekozen op inhoud en kwaliteit en ben blij dat de gemeente verder heeft gekeken dan naar alleen kosten. Het plan is in verschillende ontwerprondes met ons team tot stand gekomen en dat heeft tot dit eindresultaat geleid.”

Verkoop

De prognose voor de verkoop is zomer 2023 en de start bouw is gepland in het voorjaar van 2024. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij ons kantoor 0348-442004. In het voorjaar zijn informatiebijeenkomsten gepland voor omwonenden en geïnteresseerden. Wilt u op de hoogte blijven? Volg de social media kanalen van Radix & Veerman en de lokale media.

samen succes

Contact opnemen?