Al 69 jaar dé makelaar in Harmelen | Sijmons-Dolata
sijmons dolata

Al 69 jaar dé makelaar in Harmelen

Wij nemen jou bij de hand in een uitdagende markt. Eerlijk, snel en altijd vriendelijk. Dat is de service waarmee we ons al tientallen jaren onderscheiden.

Je huis verkopen

Verkopen doen we samen, maar we geven altijd eerlijk advies over een goede voorbereiding en strategische prijsbepaling. Zo behalen we het beste resultaat voor jou!

Meer slagkracht als koper

Een huis kopen, daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Wij zorgen ervoor dat jouw financiën tiptop in orde zijn, zodat je het allerbeste bod kunt uitbrengen!

Razendsnel geregeld

Onze taxaties zijn niet alleen volledig conform de richtlijnen van de NRVT en het NWWI, wij zorgen ervoor dat je het rapport binnen 3 werkdagen thuis hebt!

Jouw toekomst, ons advies

Voor veel makelaars bijzaak, voor ons de belangrijkste basis om jouw woonwens niet alleen nu maar ook in de toekomst zorgeloos te kunnen verwezenlijken.

De beste dekking voor jou

Onafhankelijk en eerlijk advies over het beste verzekeringspakket voor jou. Altijd maatwerk, altijd gericht op jouw specifieke situatie.

waarde check

Weet jij wat je huis waard is?

Wij checken het gratis en snel, zodat jij precies weet wat je mogelijkheden zijn.

vrijblijvend advies
onze waarden

Rijke traditie, jong van geest

Betrouwbare service van hoge kwaliteit met een moderne visie op de ontwikkelingen in de markt.

01 aandacht

Makelaardij, hypotheken en verzekeringen onder één dak = razendsnel schakelen.

02 vriendelijk

Altijd bereikbaar, altijd toegankelijk. Onze makelaars, onze backoffice, ons kantoor.

03 klantgericht

Door als hecht team te opereren, is iedereen bekend met jouw dossier. Dát is service.

werk waardering

Klanten aan het woord

Charlotte & Suzan hebben ons goed geholpen met ons hypotheek en overlijdensrisico vraagstuk. Het professionele en persoonlijke advies was erg fijn. Iedere stap hebben zij zo helder mogelijk uitgelegd.

Bas Kuijf hypotheken
Freek Sijmons luistert naar de wensen van de verkopers en schroomt niet om altijd eerlijk zijn advies te geven in het belang van de verkoop. Wij hebben zonder zorgen ons huis verkocht door zijn enthousiasme en aanpak.
Zuidereinde 63 verkopers
Bijzonder fijne ervaring met Sijmons-Dolata. We hadden niet de makkelijkste hypotheek-constructie en toch werd alles gerealiseerd en iedere stap in het proces duidelijk uitgelegd. Het is fijn om te beseffen dat je een hypotheek-adviseur hebt die overal achteraan zit en je vertrouwen hebt dat het allemaal goed…
Daniël Beckers & Saskia van Dijk hypotheken
Freek, en het hele kantoor van Sijmons Dolata hebben de juiste spirit en inzet om op een heel aangename manier je huis te verkopen , de makelaar en de back-Office werken naadloos samen ook de en komen tot een zeer bevredigend einde “ de Verkoop”. Ook de financiering en verzekering…
Oudeland 114 verkopers
Hele goede samenwerking. Er is een mooie presentatie van ons penthouse gemaakt en in samenspraak is een vraagprijs tot stand gekomen.
Makelaar Freek voelt geïnteresseerde partijen goed aan en communiceert helder en snel wat heeft geleid tot een zeer goede match en resultaat voor…
Daniël Stoopendaallaan 90, dhr Stomp verkoper
Freek en Nicolette hebben ons heel goed geholpen met de verkoop van het huis van onze moeder. Ze hadden veel kennis in huis m.b.t. de situatie waarin wij het huis moesten verkopen. Duidelijk, behulpzaam en snel contact. Nogmaals dank!
Dammolen 58, Fam Werner verkopers
snel contact

Sijmons-Dolata staat voor je klaar!

We kijken ernaar uit om voor jou aan de slag te gaan. Bel of kom eens langs op ons kantoor aan de Dorpsstraat.

contact opnemen
samen succes

Contact opnemen?