Terug naar de resultaten
Te koop
Nijverheidsweg 18 C in Harmelen 3481 MB

Nijverheidsweg 18 C

3481 MB Harmelen
Vraagprijs € 295.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Gelegen op het kleinschalige industrie terrein van Harmelen compleet gerenoveerde kantoor met opslagruimte. In 2011 is dit kleinschalige complex vernieuwd. Op de begane grond is een ruime bedrijfsruimte van ca. 176 m² en op de eerste verdieping is een kantoor van ca. 59 m². De bereikbaarheid is goed, sinds 2015 is er een nieuwe rondweg om het dorp heen en heeft Harmelen een nieuwe aansluiting...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 246 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Gelegen op het kleinschalige industrie terrein van Harmelen compleet gerenoveerde kantoor met opslagruimte. In 2011 is dit kleinschalige complex vernieuwd. Op de begane grond is een ruime bedrijfsruimte van ca. 176 m² en op de eerste verdieping is een kantoor van ca. 59 m². De bereikbaarheid is goed, sinds 2015 is er een nieuwe rondweg om het dorp heen en heeft Harmelen een nieuwe aansluiting gekregen op de A-12.
Voor het pand is gelegenheid om te parkeren.

Bedrijfsuimte 176 m²    
Kantoor          59 m²

begane grond
Entree, hal en meterkast met een toilet, meterkast met eigen aansluiting voor gas, water en elektra. Het toilet is vrijhangend en is voorzien van een fontein. Het geheel is tot aan het plafond betegeld. De hal is voorzien van een zwart/grijze tegelvloer. De bedrijfsruimte is toegankelijk via een overhead deur. De gehele begane grond inclusief de hal is voorzien van vloerverwarming.

bedrijfsruimte
176 m²

1e verdieping
Circa 59 m² kantoorruimte is voorzien van een stenen vloer, systeemplafond en tl-verlichting. Tevens bevindt zich op deze verdieping een kitchenette. De gehele eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming. Tevens is er in de kantoorruimte een airco aanwezig.

kantoorruimte
59 m²

kitchenette
8 m²
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 295.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 246 m² Perceeloppervlakte 210 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 187 m² Oppervlakte kantoorruimte 59 m² Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, heater, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco
Prijs
€ 295.000,-
Oppervlakte
187 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
59 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
U kunt de brochure hier downloaden

neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.